KSSEYE 1 para RussianGirl Taylor DNA kolorowe soczewki kontaktowe kontakty kosmetyczne naturalne kolorowe szkła

4
5 Gwiazdy
79%
4 Gwiazdy
9%
3 Gwiazdy
0%
2 Gwiazdy
2%
1 Gwiazdy
3%
1120 Recenzje 19821 Sprzedane Freebie i recenzje
US $4.70
US $9.99
-53%
45-dniowa ochrona kupujących
Gwarancja zwrotu pieniędzy
Zwrot krajowy
15 dni bez powodu
Gwarancja ceny
Najniższa cena za 30 dni

Może podobać Ci się

  • US $1.99 - US $1.99
    4
    92707
  • US $6.71 - US $61.41
    3
    45746
  • US $48.95 - US $64.58
    4
    20177
  • US $25.36 - US $27.86
    4
    27396
  • US $245.21 - US $312.33
    4
    14418
  • US $3.76 - US $62.26
    4
    21802
  • US $9.98 - US $9.98
    4
    24722
  • US $93.41 - US $419.74
    4
    8806
  • US $66.24 - US $71.10
    4
    12630
  • US $76.88 - US $87.23
    4
    12198

Słowa kluczowe

opinii klientów (1120)

5 Gwiazdy
889
4 Gwiazdy
111
3 Gwiazdy
0
2 Gwiazdy
31
1 Gwiazdy
35
4
/
5.0
  • p***
    ES
    Logistyka :  AliExpress Saver Shipping
    Color :  Sky Blue
    Lenses Degree :  0
    W ciemnobrązowym oku zakrywa go całkowicie, kocham je, I ustawić na 6 godzin nie przeszkadza. 2020-09-25 13:30:37
  • V***a
    RU
    Logistyka :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Blue
    Lenses Degree :  0
    Zamówiłem soczewki 26 sierpnia, w wziął 24 września w Perm. Za ich cenę Lisa to tylko bomba! Są bardzo wygodne, nie czułem. Tylko jeden obiektyw jest trochę "mydło", ale myślę, że będzie łatwo naprawić, kiedy ona leży w rozwiązaniu trochę. Mój kolor oczu jest bardzo ciemny i nie każdy obiektyw go przekręci, ale tutaj jest to zdecydowanie hit! Na żywo w pobliżu wygląda oczywiście tak-tak (jakby oczy w postaci cytryn, nie naturalne, ogólnie), ale jeśli na sesji zdjęciowej lub po prostu tak, aby rozpieszczać lub spróbować się w nowym obrazie, wtedy te soczewki są po prostu idealne! Cóż, lub po prostu nie pozwól nikomu blisko ciebie)) ze względu na codzienne zużycie nie mogę nic powiedzieć itp. K. Nie nosiłem ich przez długi czas, myślę, że po pewnym czasie, uzupełnię opinie. Jedyne, co chciałbym, to to, że takie soczewki pojawią się z dioptrii. K. Mam zły wzrok. Ogólnie rzecz biorąc, na pewno zamówię więcej) 2020-09-24 05:01:26
  • A***s
    BR
    Logistyka :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Dark Coffee
    Lenses Degree :  0
    Przyszedł prawo 1 para każdego obiektywu. 1 Hood toast dla każdej pary. 2020-09-25 18:52:03
  • R***r
    RU
    Logistyka :  AliExpress Saver Shipping
    Color :  Sky Blue
    Lenses Degree :  0
    Super soczewki, jasne, fajne, co chciałem. W jasnym świetle trochę mój brązowy jest widoczny, ale to normalne, ze wszystkimi kolorami tak, szczególnie niewidoczne, jak myślałem. Mam nadzieję, że w skarpetce dobrze się pokaże kazaniu paczka miała 38 dni, dzięki rosyjskiej poczty 2020-10-16 12:23:44
  • R***a
    GR
    Logistyka :  SunYou Economic Air Mail
    Color :  Sky Blue
    Lenses Degree :  0
    Od dawna moje soczewki. Napisał do sprzedawcy, że przez bardzo długi czas moja przesyłka idzie następnie kilka dni później otrzymałem zawiadomienie od poczty. Udał się забрала. Podobało mi się soczewki. Kupiłem już te same soczewki dwa razy. I ja je lubię. Miękkie nie są odczuwalne przed oczami, które można nosić przez cały dzień oczy nie męczą się. Oczywiście ten odcień jest dla mnie bardzo jasny. Ale chciałem spróbować niebieskiego przez długi czas. 2020-09-25 05:01:30
  • A***a
    BY
    Logistyka :  AliExpress Saver Shipping
    Color :  Sky Blue
    Lenses Degree :  0
    Mam pojemnik na soczewki, soczewki same w pudełku z płynem. Ale dla mnie kolor jest zbyt jasny. Jest natychmiast widoczny, że nie jest naturalny I tak chciałem, jak na zdjęciu. Kilka razy, aby zadowolić się różnorodnością pójdzie. Być może po prostu potrzebował innego koloru. Spróbuję zamówić zielony) mój kolor został odcięty. To jest wygodne w oczach. Najpierw trochę mutnovato, ale potem się do tego przyzwyczaiłem. W pracy zapytał-jestem pijany? Następnie zdali sobie sprawę, że są to soczewki) dostawa około 2 miesięcy 2020-10-18 15:16:29
  • J***a
    IL
    Logistyka :  Cainiao Super Economy for Special Goods
    Color :  Blue
    Lenses Degree :  0
    Soczewki oczywiście przerażające)) przestraszony dzieci i męża), to nie jest tak, że niebieskie oczy w blondynki. Uczeń okazuje się naprawdę się liczyć, tak jak ty jesteś pod narkotyków. Nie dla skarpetki na ulicy, oczy cięcia, nie wiadomo, od tego, co soczewki. Ale dla ekstrawaganckie zdjęcie będzie. 2020-09-25 06:25:09
  • S***s
    CL
    Logistyka :  AliExpress Standard Shipping
    Color :  Dark Coffee
    Lenses Degree :  0
    Dobra, nie próbowałem ich, ale w Chile było dobrze I dość szybko, dobrze zapakowane i przynieść pudełka do przechowywania. 2020-10-17 07:15:23
  • E***a
    US
    Logistyka :  AliExpress Saver Shipping
    Color :  Sky Blue
    Lenses Degree :  0
    Dobre soczewki. Brązowy kolor oka całkowicie zamknięty. Dzięki za prezent w postaci pojemnika)))))) piękne opakowanie))) 2020-09-24 04:54:55
1 / 112 Idź do strony